Fleur Alpine
RS
Fleur Alpine na kongresu pedijatara „Pedijatrijska škola 2024“
06/17/2024
Fleur Alpine na kongresu pedijatara „Pedijatrijska škola 2024“

Fleur Alpine na kongresu pedijatara „Pedijatrijska škola 2024“

Važan događaj se održao u Srbiji, na Zlatiboru, od 11 do 15. juna – kongres pedijatara „Pedijatrijska škola 2024“, koji je okupio preko 300 specijalista iz oblasti medicine iz Srbije, Crne Gore, Severne Makedonije i Bosne i Hercegovine.

Tokom ovih nekoliko dana, naš tim je upoznao posetioce sa Fleur Alpine proizvodima, a rezultat je bio učvršćivanje prisustva našeg brenda u Evropi. Sama lokacija na kojoj se održao kongres – okružena prelepim borovima i planinskim pejzažima – stvorila je prijateljsku i toplu atmosferu. Naši proizvodi su privukli pažnju pedijatara koji su zainteresovano prilazili našem svetlom i zadivljujućem štandu. Posebno dosta pitanja smo dobili o kašama od celog zrna žitarica i biskvitima za decu bez dodatog šećera. Pedijatri su jako cenili organski kvalitet, koji je potvrđen Evrolistom, kao i čist sastav naših proizvoda.

Na Fleur Alpine štandu je predstavljeno:
  • bezmlečne kaše od celog zrna žitarica, idealne za početak uvođenja nove hrane;
  • biskviti od brašna celog zrna žitarica, bez dodatog šećera, za decu od 6 meseci i stariju;
  • linija proizvoda „Za celu porodicu“;
  • proizvodi bez glutena.

Sa velikim interesovanjem, gosti i učesnici su slušali prezentaciju „Prednosti korišćenja organskih proizvoda od celog zrna u ishrani dece“ koju je predstavio Dr. Milovanović, cenjeni specijalista u Srbiji, čija je uža specijalizacija dečija gastroenterohepatologija. Doktor je pričao o o benefitima namirnica od celog zrna, i razlici između prirodne i organske hrane.

Zahvaljujemo se organizatorima na toploj dobrodošlici i na prilici da učestvujemo u ovako važnom događaju, kao i gostima na njihovoj pažnji i interesovanju za naše proizvode, kao i na jako pozitvnim reakcijama.

Sada mladi roditelji u Srbiji imaju priliku da kupe visoko kvalitetnu organsku hranu za njihove bebe i decu.

Zbog svega ovoga, Fleur Alpine brend širi svoju geografsku mrežu – naši proizvodi su prisutni ne samo u Rusiji, Zajednici nezavisnih država (CIS), Baltičkim zemljama, već i u Evropi. U Srbiji, proizvode možete pronaći u lancu prodavnica Aksa i apotekama Dr. Max Super.

Exhibition



© 2024 Fleur Alpine. Sva prava zadržana